Iris

Spring

Sky

Lily water pinkdream

En bädd av rosor

Cherry blossom

såld (går att beställa)

Mr Crane 38 cm stor bricka 525kr

38 cm 525kr såld

Summerflowers

Mr Crane

389kr

389 kr

Mr CRANE

Silkeflower bricka 38 cm 525 kr såld
skärbräda 389 kr såld

Brickan Midsommar är för dig som älskar starka färger. En sommarbricka till torpet för glass och jordgubbar 429 kr

La vie en rose är brickan för dig som älskar rosor och Paris.

Orkidébrickan symboliserar kärlek, skönhet och styrka. ... Passar att ge bort till någon som betyder något speciellt och du känner väl.

Brickan ljuset i min själ är en bricka om hopp och se ljuset och om att se bakom...

Mr Crane
som symboliserar tur och trohet, ett gott omen och bärare av kärlek och glädje. Tranan kan också stå för fred, renhet, framgång, hopp, helande, ett långt liv, skönhet, grace, visdom och evig ungdom. Detta är min pandemi-bricka som ska bringa tur och glädje inför 2021

Om du vill swisha dina brickor/skärbräda!

 

Betala 429 kr +88 kr

 eller 525 kr + 88 kr

Skriv namn + bricka!

Skräbräda 389 kr

till: 123 557 2359

 

Skriv under fliken kontakt vart brickan ska skickas!

 

TACK!

429 kr

Skärbräda guldregn och vardagsblues såld

389 kr
Väl ditt favoritmotiv!

Fin skärbräda 389 kr
Beställ med ditt favoritmönster på.

Ovalbricka 429 kr
Mått 33x25

såld

38 cm såld

38 cm såld

såld

31 cm

Poppies and butterflies
Poppies är Vallmoblommor som betyder på blomsterspråk - Jag såg dig och mitt öde var avgjort.
Fjärilar står för frihet och oberoende men när fjärilen möter vallmoblomman längs ängen kan ödet göra att man inte längre vill vara fri utan känslan av att slå sig till ro infinner sig.

såld

Lotus
Lotusblomman betyder stillhet och ro för mig, och den blå färgen
är rogivande och inger lugn. Lotusblomman är näckrosen som jag älskar och en blomma som inte kan växa i en öken, utan behöver vatten som näring.
En av mina läsare berättade att näckrosor inte trivs i öknen.
Hon var en näckros som blev mobbad vid sin arbetsplats som var som en öken, och där kunde hon inte växa. Så bilden handlar om att växa och göra det i sin egen takt i stillhet och reflektion och med stor eftertanke.

Såld går att beställa

Bästsäljare såld går att beställa

Lotus green water
Jag är älskar näckrosor och de långa rötterna är så symboliska, och jag tänker på djupa band, anknytning och kärlek. Att det förenar oss och ger oss ett sammanhang att vi hör samman och hemma någonstans. Grönt står också för balans.

Brickan Abstract flower Symboliserar just att färg är känslornas språk och bilden visar både värme, kreativitet och känslor. Den förmedlar på ett abstrakt sätt både intuition, klarhet och lekfullhet. Den betyder balans, sanning och renhet och att våga gå sin egen väg. Hjärtats väg.

Bricka Rosegarden symboliserar blygsamhet sprungen ur en trofast kärlek som växer sig hög och stark genom gyllene färger, både prunkande och mångårig, spirande och vacker, och öppnar upp alla sinnen i ljuvliga dofter. En lisa för själen och en bricka att ha vid en särskild plats som bara du älskar.

Brickan Guldregn och vardagsblues symboliserar första dagarna när hösten börjar nalka sig och kylan är på väg in och luften är frisk, och när man ser alla färger och känner sig melankolisk och befinner sig i vardagsbluesen men ändå plötsligt väcks av känslan av blåa toner som växer fram och visar på en ny känsla av rikedom som vilar mot ditt bröst. Bilden symboliserar därför lycka, healing, tålamod och ett lugn som infinner sig i mörkret och tystnaden, som ett hav av guldregn som färgar himlen blå.

såld (går att beställa)

Brickan Madrid och blommor symboliserar flöden av både mod, hälsa, lust, passion och känslor.
En livgivande och varm energi och dynamiska färger och pånyttfödelse, men också symbolen för känslighet, medkänsla , stimulans och flow.

Brickan Elsa efter min gammel-mormor som bär historien om det ostindiska porslinet, hattar, musik, sång, dans och glädje och allt det vackra. Hon var född Blomqvist och sedan Lagerberg och det Lagerbergska arvet lever mest kvar inom mig. Kreativitet, självständighet och skönhet i bemärkelsen av att leva vackert. Så brickan är en hyllning till Elsa Lagerberg.


Såld (går att beställa)

Turkosa drömmar
Det är en bild om drömmar och det behöver vi mer än någonsin nu.
Det är ett turkost och kristallklart vatten med liv i. Där finns näckrosor som både är synliga och nästan osynliga.En tavla att dagdrömma till.
429 kr

Såld

Bästsäljare

Mr Peacock är mitt bästsäljande motiv
Påfågeln är ju den vackra och mest avtecknade fågeln kanske och bilden står för framsynthet och optimism och symboliserar någon som ser framtidsvisioner och är på väg att fälla ut sina vingar och blomma ut i fullblom, men gör det i varsam takt och lugnet i behåll som den blåa färgen som är dominerande på bilden.
429 kr

1 i lager går att beställa i 38 också
Såld
Beställare

Citrus är symbolen för renande, lindrande, botande och doftar gott och är bästa kryddan. En passande köksbricka. Så brickan står för hälsa och renande.

Moonchild- symboliserar att man jordar sig.
Moonchild - Saga Lucia heter tavlan
Stay wild moon child -Saga min dotter är så cool. En bra målbild när jag mediterar. Saga -hon som ser och Lucia hon som kommer med ljuset. Så vacker symbol och metafor för att jorda sig.

Finns som underlägg och kudde också.

Magnoliabrickan symboliserar att söka sin lycka i naturen, nyförälskelse, samhörighet, lekfullhet och kärlek.

Dreaming symboliserar våra drömmar. En flicka som ser bortom molnen där håret blir en blomsteräng med vackra blommor. Att våga drömma se skogen bakom träden. Vad drömmer du om? En bricka att dagdrömma till.
429 kr

såld

Dreaming symboliserar våra drömmar. En flicka som ser bortom molnen där håret blir en blomsteräng med vackra blommor. Att våga drömma se skogen bakom träden. Vad drömmer du om? En bricka att dagdrömma till.
429 kr

Näckrosdammen En plats i Göteborg att älska.
Vilket minne har du från just den platsen?
Det är som att sitta mitt i en Monet tavla, att bara sitta där. Jag älskar förstås den platsen och jag har flera minnen därifrån.
Bilden symboliserar någon som sitter och rensar sina tankar och ser allt med klarhet.
525kr

såld

Blå vit sommarduk symboliserar både stillhet, glädje, lugn och ro samt lycka, men också en känsla av isolering fast på ett positivt sätt. Tänk er en vaxduk på landet med ett blåvitt mönster på och utspridda handplockade blommor som ligger på bordet och ska tas hand om tålmodigt. Samhörighet och lycka i stillhet symboliserar bilden också och i det lugn som råder skapas ny inspiration.
525 kr

A rose is still a rose är en är en ros som symboliserar inte bara kärlek utan renheten som visar på en anspråkslös och djup mänsklig kärlek, där man njuter av förälskelsen till konst och vackra saker att betrakta och av godhjärtad och äkta kärlek.
429kr

Lily water purple symboliserar meditation, andlighet, intuition och klarhet och indikerar en viktig och betydelsefull drömaktivitet.
525kr

Såld

Stockrosen förmedlar både tacksamhet, stark energi och uråldrig skapelsekraft. Bilden symboliserar också en livgivande och varm energi och indikerar på en stark passion och vilja.
429 kr

Vildros symboliserar vild kärlek, lekfullhet, glädje, tröst och djup samhörighet. En riktig fin kärleksbricka.
429 kr

såld

Fjärilar på sommaräng symboliserar ett kreativt uppvaknade, låt inte rädslorna begränsa dig, dynamisk energi, förverkligande, oberoende och flygfärdig.
525 kr

Såld

Pastellskimmer är ett näckrosmotiv i mjuka färger som symboliserar tålamod, lugn, harmoni, balans och nära kommunikation.
525 kr

såld ( går att beställa)

Stilleben mjuk elegans av en sliten vintagevas och en mild bukett.
Underbar att servera frukosten på vid lantstället.
525 kr

Såld går att beställa

Flower Power
Blommor har en alldeles särskild kraft och gör något med oss människor. Dofterna, färgerna och känslan skapar en blomstrande kraft.
525 kr

Early bird sings happy
En bricka om glädje och om att välja fågelkvitter istället för twitter. Att luta sig tillbaka och njuta av fågelsången. Men också en hyllning till min granne som alltid ropade ko-ko birde nam nam i min brevlåda. Tyvärr finns han inte med oss längre.
429 kr

-Brickorna är närproducerade, har en ytterst god hållbarhet och är miljövänliga i hög kvalitet.

-Brickorna är i unik design efter mina målningar i olja, akryl och vattenfärg och där bilderna har en djupare symbolik och betydelse och finns i få exemplar (ej massproducerat)
-De är vackra att konstsmycka sitt hem med.

-Brickorna finns i storleken 31 cm och 38 cm.
-I priset tillkommer en liten frakt.
- Pris 429 kr för 31 cm
- Pris 525 kr för 38 cm

-Brickorna är handtillverkade av björkfanér.
-Själva trycket görs också högkvalitativt på ett FSC®-certifierat papper.


FSC®-certifierad produkt
Certifierad för livsmedel
Godkänd för diskmaskin

Hoppas du finner just din noga utvalda och betydelsefulla bricka som passar just för dig och som faller dig i smaken.
Med värme!
Charlotta

Det går att beställa om någon bricka är såld! Mejla så beställer vi bricka 31 och 38 eller skärbräda.