Vill du beställa och betala med swish?

Gör så här:

Pris

 

 

 

Produktinformation

Tavla på gliceetryck på fine art papper

orginaltavla på Canvas

Posters

 

 

 

 

or

 

Nöjda kunder

Beställ ditt favorit konsttryck. Frakt tillkommer!

A beautiful day- Butterfly
Fjärilar gör oss oberoende och flygfärdiga att vi en dag vaknar upp och tänker vilken vacker dag! Jag är påväg nu mot friheten och den känslan ger mig vingar som bär.

såld

Näckrosdammen
En plats i Göteborg att älska.
Vilket minne har du från just den platsen?
Det är som att sitta mitt i en Monet tavla, att bara sitta där. Jag älskar förstås den platsen och jag har flera minnen därifrån.
Bilden symboliserar någon som sitter och rensar sina tankar och ser allt med klarhet.

SÅLD!

Moonchild - Saga Lucia
Stay wild moon child -min dotter är så cool. En bra målbild när jag mediterar. Saga -hon som ser och Lucia som kommer med ljuset. Så vacker symbol och metafor för att jorda sig.

Lily water
Jag är älskar näckrosor och de långa rötterna är så symboliskt, och jag tänker på djupa band, anknytning och kärlek. Att det förenar oss och ger oss ett sammanhang att vi hör samman och hemma någonstans.

Såld

Flowerfairy
Alla älvor och Tingeling som jag målar och här lilla blomsterälvan är Saga som liten- min dotter.
Hon var Tingeling när alla andra var sjörövare på barnkalaset, och hon hade älvor längs hela väggen i hennes flickrum. Hon är så fjäderlätt och som en liten älva och hon kom alltid med små blombuketter som vi lade i äggkoppor och snapsglas. En riktigt liten blomsterälva som visste att hennes mamma älskade blommor. En söt tavla till barnrummet.

Flower child- you are about to blom!

Poppies and butterflies
Poppies är Vallmoblommor som betyder på blomsterspråk - Jag såg dig och mitt öde var avgjort.
Fjärilar står för frihet och oberoende men när fjärilen möter vallmoblomman längs ängen kan ödet göra att man inte längre vill vara fri utan känslan av att slå sig till ro infinner sig.

Ej i lager
Stilleben
Jag är uppväxt med vackra stilleben och älskar blomsterarrangemang och stilleben.Min mormors vackra stilleben lever alltid kvar inom mig. Så bilden är just ett blomsterstilleben.
I det enkla bor det vackra.

såld

Lotus
Lotusblomman betyder stillhet och ro för mig och den blå färgen är rogivande och inger lugn. Lotusblomman är näckrosen som jag älskar och en blomma som inte kan växa i en öken, utan behöver vatten som näring.
En av mina läsare berättade att näckrosor inte trivs i öknen.
Hon var en näckros som blev mobbad vid sin arbetsplats som var som en öken, och där kunde hon inte växa. Så bilden handlar om att växa och göra det i sin egen takt i stillhet och reflektion och lite eftertanke.

Turkosa drömmar
Det är en bild om drömmar och det behöver vi mer än någonsin nu.
Det är ett turkost och kristallklart vatten med liv i. Där finns näckrosor både synliga och nästan osynliga.En tavla att dagdrömma till.

Såld


Näckrosdrömmar
Näckrosen är en underbar men känslig skönhet som du finner längs vattendragen.
Där det står ett knotigt träd med långa grenar som sträcker sig mot näckrosorna som flyter i klungor i vattenbrynet, och du kanske slår dig ner i gräset och dagdrömmer dig bort och betraktar dess skönhet. Plötsligt ser du allt i ett blått skimmer. Nya tankar föds och ny kreativitet.

Turkosa drömmar
Det är en bild om drömmar och det behöver vi mer än någonsin nu.
Det är ett turkost och kristallklart vatten med liv i. Där finns näckrosor både synliga och nästan osynliga.En tavla att dagdrömma till.
Såld

Beställ ditt favoritmönster
Frakt tillkommer!
Med ram 450 kr
utan ram 350 kr

Näckrostavla orginal
Målat på canvas
I akryl

Orginaltavla målad på canvas i akryl

Tavlorna är ljusare i verkligheten