Tavlor

Pris: 300,00 SEK
Tavlor inramade i svart eller vit ram. Motiv kommer snart. Pris 250-300 kr frakt ingår. Mejla vilket motiv ni önskar! Kika under alster på hemsidan!

Sammetskuddar

Pris: 690,00 SEK
Underbara unika sammetskuddar 50x50 i mjuka pastelliga motiv för sängen, soffan eller fåtöljen. Art by CLT Tvättråd 30 grader innerkudde ingår frakt tillkommer Motiv fram och baksida Design skapat med hjärtat Närproducerat 600 kr + frakt 90 kr Fler motiv påväg. Kuddar i få antal 1-3 stycken i lager.

Sammetskuddar

Pris: 490,00 SEK
Sammetskudden Fjärilsdrömmar art by CLT Sammetskudden Orkidébarnet art by CLT 30x30 innerkudde ingår tvättråd 30 grader mönster fram och baksida Mjuka lyxiga sammetskuddar som en vacker färgklick i soffan eller läsfåtöljen. Närproducerade och unika. Design skapat med hjärtat Pris 400 kr + frakt tillkommer 90 kr

BOKEN FJÄRILSDRÖMMAR (ANDRA DELEN)

Pris: 250,00 SEK
Fjärilsdrömmar är andra boken i serien om Lo och fortsättningen på Orkidébarnet. Fjärilsdrömmar handlar om livets sårbarhet, högkänslighet, utmattningssyndrom, sjukdomsförlust, upprepningstvång och sorg, men också en bok om att våga gå sin egen väg och finna sin egen glänta, Om att ha mod att vara kreativ och finna sin egen kraft och våga gestalta det man vill att andra ska se och upptäcka hos en själv. Lo längtar efter sin fria själ vilken ännu inte ha fått vingar som bär att flyga med, för innan dess kommer hennes årsringar i kapp henne. Om vi flyr problemen kan vi inte heller bli fria själar. När vi samlar på känslomässig smärta och ignorerar oss själva börjar kroppen signalera och strejka. Boken handlar om hur Los sårbarhetsgener och högkänslighet kommer påverka henne i familjeliv såväl som yrkesliv. Om själslig smärta, förluster och hur man måste gå genom sårbarhet för att finna sin styrka igen, för att kunna leva helhjärtat. Att leva helhjärtat handlar om både att ha självmedkänsla, värna om sitt sanna jag och om tacksamhet och glädje, samt om att omfamna och värna om sitt eget skapande och kreativitet. En bok om att vi alla förtjänar kärlek och bär man på ett brustet hjärta som Lo, har man både vågat älska, förlåta och visat sig sårbar. Boken har fått ett lika fint mottagande som Orkidébarnet och skickas signerad från författaren. I priset ingår frakten.

BOKEN ORKIDÉBARNET

Pris: 250,00 SEK
Boken Orkidébarnet handlar om flickan Lovisa som man får följa från barn till vuxen. Hon är högkänslig och växer upp i ett hem där alla känslor stängs inne och där hon bär på vuxnas känslor. Ett Orkidébarn föds med en extra sårbarhetsgen och författaren har försökt belysa skönlitterärt vad som händer med en sådan personlighet när man inte speglas positivt och hur olika barndomstrauman kan komma att påverka mönster, livsval och upplevelser. Boken är den första i en serie. "Den är så bra. Ser också fram emot fortsättningen"Vi har den på biblioteket i Kungsbacka och jag rekommenderar den till låntagarna för att den är så bra. Ser också fram emot fortsättningen." Bibliotekarie Eva "Intressant om högkänslighet Lika duktig som huvudpersonen Lo är på att känna in sina egna och andras känslor, lika bra är Lagerberg-Thunes på att beskriva subtila känslotillstånd utan att det märks. Hon använder formuleringar som stannar kvar i minnet, till exempel ”det finns alltid ett innanför och ett utanför”, som återkommer flera gånger i romanen.Jag ser fram emot nästa del, som även den ges ut på Kloster förlag i Lugnås. /Jennie Hilli Sjöqvist Mariestadstidningen I priset ingår frakten. Boken skickas signerad från författaren.