BOKEN ORKIDÈBARNET

Boken finns i några ex kvar att beställa genom mig eller via Återförsäljare (se under fliken nyheter).

Författare Charlotta Lagerberg Thunes har inget avtal längre med Kloster förlag som lagt ner sin verksamhet mitt i utgivningen.

Bokserien om Lo kommer presenteras i ny regi längre fram.

Tills dess hänvisar vi till ÅF ex: Bokhandeln Vattumannen Stockholm, Akademibokhandeln Varberg, Helsingborg, Linköping, Halmstad m fl. Grön gåva eller Ugglan Kumla Askersund.

Boken finns på flera bibliotek runt om i landet.

Hoppas ni vill fortsätta läsa bokserien och har lite tålamod tills dess.

Varma hälsningar Charlotta Lagerberg-Thunes

Författare 

 

Podcast om mig och om HSP och utmattning

 

 
 
 
"Hej Lotta!
Lyssnade på din medverkan i podden ”Rakt in i väggen” och slogs av hur du beskrev din utmattning...det är  den närmaste beskrivning av min egen utbrändhet jag någonsin hört. Jag har lyssnat två gånger för att det är så läkande att höra dig och hur du kommit vidare. Jag jobbade som sjuksköterska när jag blev sjukskriven men ”flydde” efter några månader in i nya studier, livrädd för att gå under i processen med en dålig arbetsgivare/organisation och FK, vilket jag sett andra göra. 
Nu jobbar jag hemifrån som läkarsekreterare, ett jobb där jag kan styra ganska mycket själv, ta pauser och gå en sväng med hunden när hjärnan kokar. Men detta har också gjort att jag ”skjutit” på sorgen det faktiskt innebär att bli sjuk i utmattning, den har kommit nu, tre år senare....och nu tycker omgivningen liksom att jag ”borde” börja må bättre men det går så sakta... 😢
Ser mycket fram emot att läsa alla dina böcker, Lotta. Dock måste jag som du skrev läsa ”varsamt”. Redan första sidorna i boken där Lo har en mamma som städar och städar och inte ser henne grep tag i mig så starkt att jag fick ta en paus och lägga undan boken en stund, det var som om Lo var lilla Annika....sååå igenkännande!
Och så har vi min lilla dotter som är så lik mig men mer extrovert och fri! Jag vill göra allt jag kan för att hon ska få blomma i sin HSP och inte fastna i skam, vilket jag tyvärr gjorde tidigt i livet. 
Önskar dig en fin helg! 
Med vänlig hälsning,
Annika"

 

Podcast om mig och mitt skrivande

https://drommenommalajord.wordpress.com/2017/09/17/poddavsnitt-54-kaninlejonet-skort-och-starkt-pa-samma-gang-ett-samtal-med-charlotta-lagerberg-thunes/

Tal i Palmhuset 9 sep

Palmhuset 9 sep

Boksignering Palmhuset den 9 september

BOKFÖRLAG SE HIT!

Kontaktannons! Sprid gärna!

 

Se hit! Bokförlag med stora muskler sökes!

Vill ni samarbeta med driven författare med stora drömmar och en påbörjad bokserie som fått fina omdömen. Författaren söker träffsäker redaktör och ett förlag med stort hjärta hos författaren och som håller vad de lovat.

Kontakta eller ring mig snarast:  0763 18 76 48

lottalagerberg@hotmail.com

 

Charlotta Lagerberg-Thunes

www.charlottalagerbergthunes.se

 

Författare

Tidningen Må bra

Varmt välkommen den 9 sep kl.13-15 på bokrelease i Palmhuset i Göteborg, där signerar jag Orkidébarnet och barnböckerna om Poppe. VÄLKOMMEN DÅ!

Bokrelease 3 mars Orkidébarnet Kronhusbodarna Göteborg

Bokrelease Kronhusbodarna 3 mars 2017

Orkidébarnet pressrelease

 

 

 

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/orkidebarnet-av-charlotta-lagerberg-thunes-1668801

Bokmässan 2016

24. Nov, 2016

P4 radio Göteborg

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/812214?programid=2369

Orkidébarnet är en bok om högkänsliga Lovisa, som också kallas för Lo. Det är den första boken om Lo, som består av fyra delar. Följ med Lo på hennes resa genom livet där sorg, smärta och skam biter sig fast som nålar men också glädjen i de möten, ljus och ögonblick som fångar Lo. Lo är högkänslig och känner av dolda konfliker och tolkar varje gest, mimik och rörelse noggrant. Ett orkidébarn med känsliga rötter som behöver tröst och omvårdnad för att kunna växa och må bra.

Kloster förlag lansering 3 mars 2017.

NYHET ORKIDÈBARNET lanseras 3 mars 2017 Kloster förlag

Bokrelease Kronhusbodarna Karl iX foajé


http://klosterforlag.se/start/?page_id=721

- I must have flowers and flowers

Claude Monet