BOKDRÖMMAR- FÖLJ MIN RESA DÄR ORD MÖTER SKRIFT OCH DÄR DRÖM BLIR TILL VERKLIGHET

12. sep, 2019

Nu är det full fart igen. Roliga möten och intressanta samtal.

Det blev en lång resa till Ronneby igår där jag skulle föreläsa vid Ellens mysiga bokcafe. Vatten i gångtunnlar som förde människor på spåren. Livsfarligt och då kunde inte tåget gå som vanligt och kaos uppstod. 

 

Väl framme blev det en mysig kväll och jag sålde flera sammetskuddar på tåget över nätet. Det värmer mitt hjärta. 

På lördag signerar jag i Kristianstad igen i Akademibokhandeln.

En hektiskt höst med många spännande uppdrag och fina möten.

 

Jag vill tacka dig som läser och som tar dig tid att komma på signeringar och föreläsningar eller dyker upp på mässor. Jag vill tacka dig som skriver och berättar om din läsupplevelse.

Även till dig som sprider mina böcker och tipsar det är värdefullt och gör skillnad. Stort tack!

 

Njut av höstens mörker, färger och bulla upp dig med te och en god bok!

 

vi ses!

 

Lotta 

 

Psst! Bokmässan B02:47 🌸🙏🏼💜🌻🌟🦋🌼

 

18. aug, 2019

Snart är jag på banan igen efter en låååång sommar!

Så skönt att få vila och bada och bara vara. Det är svårt för min rastlösa själ att klara. Jag har målat och skapat kuddar i sommar. Urläckra sammetskuddar och låtit pensel dra många penseldrag längst det fyrkantiga arket.

Nåväl, nu är det dags att signera, föreläsa och deltaga vid olika mässor igen.

Det är dags att skriva klart Sorgmanteln och öva in den nya föreläsningen som smygstartar i november.

Det är hög tid att ge barnboksfiguren Poppe lite uppmärksamhet.

Mycket nytt på gång. Bokmässan i Göteborg som är ett stort projekt och det ska bli så roligt med nya möten, samtal och reflektioner. Stockholm med en mindre föreläsning och signering vid Vattumannen. Ellens fina bokcafé och ja mycket mer står på programmet.

 

Jag har redan fått bokningar och beställningar av mina kuddar och det är ni läsare som gett mig hybris, efter allt beröm om mina bokomslag som jag målat gav mig både lust och mod att måla.

Det kan inte bli mer målande beskrivet. När någon plötsligt tror på ens förmåga, då öppnas en helt magisk källa av kreativitet och det är så vackert att jag ryser när jag tänker på det. En vinglig själ får fast mark.

Att våga pröva sig fram är otäckt, men man anar inte hur mycket mer det finns därinne när man lutar på dörren om bara så lite att det knappt märks, så kommer det ut nya saker som kan vara musik, text och inte minst målningar.

Så färg är känslornas språk och känslor förgyller mycket och ställer till en del, men utan våra känslor vet vi inte vilka vi är.

Så kuddarna liksom präglar lite vem jag är och vart jag är på väg nu.

Varmast välkomna att snart ta del av dem i den lilla webbshop jag skapat på sidan.

 

Må så gott och insup nu det sista av sommarens bris så syns vi någonstans i vimlet!

 

Lotta

16. jun, 2019

Sommaren är här och jag börjar sakta gå ner i varv. Landa och sortera alla de intryck och upplevelser som den här våren medfört.

 

Många fina möten med läsare och människor som delar med sig stort som smått. Så makalöst att sälja slut böcker vid föreläsning och mässor.

Jag är alldeles förvånad över det fina mottagande jag har fått. Alldeles galet och fantastiskt.

Nu tar jag time-out och tackar alla er som läser och som jag möter vid föreläsningar och mässor. Alla de som kommit på signeringar och releaser.

 

Det är ju ni som gör att jag kan leva min fjärilsdröm så varmast tack till er.

 

Följ med programmet för i höst och var rädda om er!

 

Solsken!

 

Charlotta

10. maj, 2019

Fjärilstid var ett ord som jag hörde på en skola. Där en trivsel-pedagog gick runt på skolgården och fladdrade förbi och samtalade med många barn om deras välmående, tankar för dagen och ta pulsen på dem. Det känns som jag lever i en slags fjärilstid.

Jag fladdrar igenom många städer, människor, uppdrag och signeringar och hinner nästan inte landa emellan. Jag skriver i min bok ibland: Lyckans fjäril sätter sig hos den som har tid att vänta.

Så målande och talande. Imorgon fladdrar jag med lätta vingar till Akademibokhandeln Halmstad där jag blir intervjuad om min bok och sedan signerar jag böckerna till ett fint pris.

Kom förbi kära hallänning!

 

Sista månaden är fylld av signeringar och föreläsningar och avslutas med en härlig mässa- a booklounge i Norrköping som verkar vara ett helt underbart koncept som tagits fram av ett syskonpar.

 

Hoppas vi ses i Örebro, Halmstad, Norrköping, Falun och till sist Tjörn.

Sedan kommer sommarens bris att omfamna mig mjukt och fånga in mig som fjärilen i en håv, och då mina vänner då är det ett efterlängtat sommarlov som gäller.

 

Väl mött!

Charlotta

Författare 

20. mar, 2019

Tack alla som kom på min bokrelease! Vilken fin kväll att minnas för evigt. Det var så härlig stämning.

 

Sista veckorna har jag kroppen sprungit före själen. Jag hinner inte med. Jag har avverkat två föreläsningar och på lördag är det mässa i Borås.

Jag har helt enkelt inte landat efter boksläppet.

 

Ljuset är här och jag längtar efter att sätta frön i jorden.

Hoppas ni vill fortsätta läsa serien om Lo även om vissa delar är sorgsna så spricker alltid ljuset in genom det mörka dystra.

 

Vi går mot ljuset i bokserien även om det är en stund mörker kvar.

Vi ses på bokmässor, signeringar och föreläsningar i vår.

 

Allt gott önskar jag dig!
Lotta