BOKDRÖMMAR- FÖLJ MIN RESA DÄR ORD MÖTER SKRIFT OCH DÄR DRÖM BLIR TILL VERKLIGHET

25. maj, 2018

Hurra för boken. Den är här!

 

Jag har blivit certifierad ledare idag också genom Sensus...Vilka fina ord!

 

”Vi har med stort intresse tagit del av dina fina reflektioner kring ledarskap, grupper, människosyn, samhälle och pedagogik. Så fint upplagt och med så kloka tankar. Vi gillar det jättemycket. Så roligt att du valt detta format.
Det finns mycket som har fångat vårt intresse men det jag framför allt vill lyfta fram är det engagerade sätt som du som ledare förhåller dig till din omgivning så att människor skall får stöd, blir sedda och kan vara sig själva. Och att du när det kommer till kritan är grundad i den uppfattning som du står upp för men är inte heller rädd för att tänka utanför ramen och vara dig själv. 
Sensus och folkbildningen skall vara glada ha ledare som du i verksamheten. Det är många som vill vara med och lära nytt med en sådan ledare.
Tack för ett inspirerande lyssnande!
Du kan från och med nu se dig som certifierad ledare på Sensus. Grattis!”
/David Oest och Annika Berg

 

Jag packar ordrar och skickar så fort det går, men jag reser till Lund och föreläser i helgen så ha lite mer tålamod kärare lärare.

 

Ha en vacker helg!

Hälsar Lotta

 

 

3. maj, 2018

Tyvärr fick releasen skjutas upp till den 25 aug. i Stockholm p g a sena bokleveranser. Fast boken kommer i början på Juni till dig som förbokat. Jag skickar omgående och är ledsen för att du fått vänta.

 

Ikväll hade jag föreläsning vid IBIS som är Göteborgs förening för biopolära. En fin kväll med samtal om livet sårbarhet och livets styrkor.

 

Jag är alldeles rörd över de fina omdömena och känner stor ödmjukhet inför detta.

 

Sista föreläsning blir i Lund HSP föreningen och sedan en i sommar i juli i Båstads kyrka.

Det blir förhoppningsvis lite boksignering också.

 

Läs gärna under program och kalender om höstens aktiviteter.

 

Allt gott och sköt om dig!

Lotta

26. apr, 2018

Loggan är klar

20. apr, 2018

Det är så mycket att stå i, inför marknadsföring för boken igen. Mimosa förlag gick inte hur vackert jag än tycker det är, så är namnet upptaget. Så synd! 

Releasen är bokad i Stockholm vid Vattumannens bokhandel. HURRA! En underbar butik , så varmt välkomna dit den 25 maj på lyxchoklad och vin och författarsamtal. Vi börjar klockan 17:00.

Man kan köpa boken till specialpris och har man redan läst boken kan man komma och säga hej och ta med sig en vän...

 http://www.vattumannen.se/Event.aspx?Event=714

Det ska bli SÅ underbart! Vi ses!

Varmt välkomna!

 

https://www.kickstarter.com/projects/1328706497/the-childrens-book-the-crazy-little-garlic-monster?ref=email

 

Lotta

Hjärta 

17. apr, 2018

Det blev en otroligt fin start för min bokserie om Lo. Bättre och större än jag någonsin hade kunnat ana. Fast så lade förlaget ner mitt upp i...En lång och tråkig historia. Det är då man måste försöka vända blad och samla ihop sig  för att orka att ta nya tag. 


Det gjorde jag under hela hösten och upparbetade kontakter med nya förlag. Jag fick napp på två och valde ett av dem, som sedan avstannade allt mitt i processen när det nästan var klart, så jag tog ett aktivt beslut för att få vila bättre i mig själv. Antingen lägger jag ner allt eller så startar jag ett eget förlag! Så välkommen lilla mimosa.

Så nu trycks boken äntligen, efter att ha gjort om hela omslaget, gjort en helt ny fil, ändrat i boken med ny text och ändrat i flikarna och text på omslaget och tagit bort så att den blir som ny igen. Det är ju samma berättelse, men den är putsad och nygjord och mitt eget verk nu med egna korrigeringar.

 Om tre veckor finns den igen, så varmt välkomna att förboka ett exemplar, så kommer boken signerad hem till dig.

 

Till alla ni som stöttar, läser och skriver till mig. Det är ni som gjort all skillnad så att jag har orkat fortsätta, för jag var nästan på väg att ge upp, men det är svårt att ge upp en serie och samtidigt få så fina omdömen som jag har fått hela tiden, och att bara avsluta mitt upp i allt det positiva vore så fel på något vis.

 

Varm kram och tack för att just du har stöttat mig! Det har gjort all skillnad.

Utan läsare är man ju ingenting som författare eller hur? Så tack och oändligt mycket tack!

 

Lotta