BOKDRÖMMAR- FÖLJ MIN RESA DÄR ORD MÖTER SKRIFT OCH DÄR DRÖM BLIR TILL VERKLIGHET

10. maj, 2019

Fjärilstid var ett ord som jag hörde på en skola. Där en trivsel-pedagog gick runt på skolgården och fladdrade förbi och samtalade med många barn om deras välmående, tankar för dagen och ta pulsen på dem. Det känns som jag lever i en slags fjärilstid.

Jag fladdrar igenom många städer, människor, uppdrag och signeringar och hinner nästan inte landa emellan. Jag skriver i min bok ibland: Lyckans fjäril sätter sig hos den som har tid att vänta.

Så målande och talande. Imorgon fladdrar jag med lätta vingar till Akademibokhandeln Halmstad där jag blir intervjuad om min bok och sedan signerar jag böckerna till ett fint pris.

Kom förbi kära hallänning!

 

Sista månaden är fylld av signeringar och föreläsningar och avslutas med en härlig mässa- a booklounge i Norrköping som verkar vara ett helt underbart koncept som tagits fram av ett syskonpar.

 

Hoppas vi ses i Örebro, Halmstad, Norrköping, Falun och till sist Tjörn.

Sedan kommer sommarens bris att omfamna mig mjukt och fånga in mig som fjärilen i en håv, och då mina vänner då är det ett efterlängtat sommarlov som gäller.

 

Väl mött!

Charlotta

Författare 

20. mar, 2019

Tack alla som kom på min bokrelease! Vilken fin kväll att minnas för evigt. Det var så härlig stämning.

 

Sista veckorna har jag kroppen sprungit före själen. Jag hinner inte med. Jag har avverkat två föreläsningar och på lördag är det mässa i Borås.

Jag har helt enkelt inte landat efter boksläppet.

 

Ljuset är här och jag längtar efter att sätta frön i jorden.

Hoppas ni vill fortsätta läsa serien om Lo även om vissa delar är sorgsna så spricker alltid ljuset in genom det mörka dystra.

 

Vi går mot ljuset i bokserien även om det är en stund mörker kvar.

Vi ses på bokmässor, signeringar och föreläsningar i vår.

 

Allt gott önskar jag dig!
Lotta

7. mar, 2019

Idag ska jag till lokalen och kika. Jag är så nervös. Jag hoppas allt blir bra.

Ni som anmält er är hjärtligt välkomna!

Regnet smattrar utanför mitt fönster, och det är just det som vanligtvis är mitt favorit-skrivar-väder.

Idag ska jag ut i regnet och fixa och trixa.

Livet här och nu...

Hoppas mina läsare vill fortsätta följa Lo.

Hoppet som är så viktigt när modet sviker.

Njut av dagen!

Jag ska fortsätta vara modig lite till.

/Lotta

 

27. feb, 2019

I full fart med planeringen av min nya bok Fjärilsdrömmar känns den mer levande än någonsin, men vägen dit har varit mer än snårig.

 

Igår fick jag meddelande om att jag tilldelats ett nytt stipendie, och det är där och då jag känner att jag är på rätt väg. Andras bekräftelse har betydelse åtminstone för mig. Det brukar smälta in ett år efteråt. Så fint att några har bestämt sig för att det jag gör är viktigt. Det värmer så oerhört.

Jag tänker inte anmäla mig till Blekinges bokmässa utan låta saker och ting vara, eftersom det rullar på snabbt som det är.

 

Boklådorna är slut och det kommer nya idag. Det är i sista kvarten jag skickar iväg alla rec.ex men så får det bli. Jag är inte mer än människa.

 

Mer än 100 anmälda till releasen igen och det känns fantastiskt att så många av mina läsare kommer. Så stort och så fint... Det om något värmer mitt hjärta. Det om något.

Det börjar verkligen dra ihop sig för release och fjärilarna virvlar runt i kroppen min.

Hoppas vi ses där,  och det där med att leva sin dröm. Det är en riktigt härlig känsla.

När man känner essensen i kroppen och det vingliga får lite fastare mark.

 

Jag är på väg nu...mot nästa bok...

 

Önskar dig en strålande ljus dag!

 

Lotta

 

8. feb, 2019

Det är mycket i rörelse just nu. Det händer saker exakt hela tiden. När jag inte är och undervisar asylsökande, så tänker jag skriva, men så händer det saker hela tiden.

Lådor skickas hela tiden och jag tänker att jag borde göra det enklare för mig, fast enklare kostar mycket pengar. Jag packar och bär och konkar.

 

Paket hamnar fel och skickas tillbaka. Paket med nya emballage kommer med fel saker till mig, och jag blir stressad.

Sedan jag har varit med i två stora tidningsintervjuer. Mina bilder börjar bli gamla så då fick jag ta mig mod och boka fotograf. Jag avskyr att vara med på bild! Avskyr!

Ja, och så var det Författarförmedlingens hemsida. Dags att uppdatera böcker och text där.

Done!

Sedan är det den stundade releasen - vem kommer eller vilka? Bandet bokat?

Det är lite andra praktiska saker kring boken och listan för recensionsex som ska skickas ut, och ja boken den ska komma till mig om två veckor. Gör den verkligen det?

Det razzlar till här och var och lika splittrad som jag känner mig. Lika splittrat skriver jag. Men på mitt skrivbord står skära tulpaner i blom och jag har satt på mig träningskläder för att bege mig iväg. Det är början på en skön fredag och att ladda inför tågresan imorgon till Jönköpings bokmässa Smålitt, och den kan verkligen bli hur som helst med tanke på väder och tågbanor.

Det är bara att hoppas att även SJ är i rörelse. Annars kanske det är dags för dem att göra som jag byta ut och göra om.

 

Ha en vacker helg och glöm inte: i det enkla bor det vackra!

Lotta