21. okt, 2019

BÖCKER OCH VARDAGEN I VACKRA PENSELDRAG

Hösten är här i alla sina magiska färger. Det är som den vackraste färgpalett av färger. Löven, träden och allt det rosa, röda, bruna och brandgula.

Underbart som en Monéttavla längs vägen jag vandrar på.

Idag ska fotas för en ny tidningsintervju. Jag tycker inte om det. Nej, det gör jag inte. Jag har aldrig tagit en selfie. Det är säkert, jag vet inte hur man gör.

Hursomhelst så läser jag böcker längs tågrälsen som rusar fram genom vårt avlånga land.

Så skönt ibland att få drömma sig bort till en annan värld mellan alla möten, föreläsningar och signeringar för att inte tala om mässor som gör mig helt överstimulerad.

Jag tänker och talar mycket om våra inre barn. Det är spännande och lärorikt. Läste Malou von Sivers bok inför hans blick. Ett tips till dig om man är intresserad av just vad det innebär.

Hennes första bok älskade jag och den andra kändes lite mer slarvigt skriven med lite tryckfel här och var men mycket bra, och den sista kändes så påskyndad och ihopklämd. Jag skulle önskat att den fick mer luft och att hon lagt mer tid på den faktiskt. Att man fick veta lite mer om relationen till Thomas och att den inte hoppade så långt fram.

Den tog sig bra på slutet visst gjorde den, men jag hade kanske för höga förväntningar. Den var så hemsk ibland att jag fick sluta läsa för jag kände hur tårarna brände och den berörde mig så hårt. Läsvärda böcker absolut...

Nu läser jag Pernilla Gillmbacks bok om Hasse i Noice och Teresas Thurells fina bok som är tjock måste bli klar med den.

 

Under läslovet ska jag öva in för premiär för min nya föreläsning och jag är nervös att jag ska glömma...

Men men det tar några föreläsningar innan den sitter så är det bara.

 

Nu reser jag snart till Stockholm för tredje gången och ska stå på Harmoni mässan i Solna. Hoppas vi ses! Hoppas du vill läsa mina böcker.

 

Varmt välkomna och njut av hösten

Lotta