18. aug, 2019

EN LÅNG SOMMAR...

Snart är jag på banan igen efter en låååång sommar!

Så skönt att få vila och bada och bara vara. Det är svårt för min rastlösa själ att klara. Jag har målat och skapat kuddar i sommar. Urläckra sammetskuddar och låtit pensel dra många penseldrag längst det fyrkantiga arket.

Nåväl, nu är det dags att signera, föreläsa och deltaga vid olika mässor igen.

Det är dags att skriva klart Sorgmanteln och öva in den nya föreläsningen som smygstartar i november.

Det är hög tid att ge barnboksfiguren Poppe lite uppmärksamhet.

Mycket nytt på gång. Bokmässan i Göteborg som är ett stort projekt och det ska bli så roligt med nya möten, samtal och reflektioner. Stockholm med en mindre föreläsning och signering vid Vattumannen. Ellens fina bokcafé och ja mycket mer står på programmet.

 

Jag har redan fått bokningar och beställningar av mina kuddar och det är ni läsare som gett mig hybris, efter allt beröm om mina bokomslag som jag målat gav mig både lust och mod att måla.

Det kan inte bli mer målande beskrivet. När någon plötsligt tror på ens förmåga, då öppnas en helt magisk källa av kreativitet och det är så vackert att jag ryser när jag tänker på det. En vinglig själ får fast mark.

Att våga pröva sig fram är otäckt, men man anar inte hur mycket mer det finns därinne när man lutar på dörren om bara så lite att det knappt märks, så kommer det ut nya saker som kan vara musik, text och inte minst målningar.

Så färg är känslornas språk och känslor förgyller mycket och ställer till en del, men utan våra känslor vet vi inte vilka vi är.

Så kuddarna liksom präglar lite vem jag är och vart jag är på väg nu.

Varmast välkomna att snart ta del av dem i den lilla webbshop jag skapat på sidan.

 

Må så gott och insup nu det sista av sommarens bris så syns vi någonstans i vimlet!

 

Lotta