8. feb, 2019

RÖRELSE- BYTA UT OCH GÖRA OM...

Det är mycket i rörelse just nu. Det händer saker exakt hela tiden. När jag inte är och undervisar asylsökande, så tänker jag skriva, men så händer det saker hela tiden.

Lådor skickas hela tiden och jag tänker att jag borde göra det enklare för mig, fast enklare kostar mycket pengar. Jag packar och bär och konkar.

 

Paket hamnar fel och skickas tillbaka. Paket med nya emballage kommer med fel saker till mig, och jag blir stressad.

Sedan jag har varit med i två stora tidningsintervjuer. Mina bilder börjar bli gamla så då fick jag ta mig mod och boka fotograf. Jag avskyr att vara med på bild! Avskyr!

Ja, och så var det Författarförmedlingens hemsida. Dags att uppdatera böcker och text där.

Done!

Sedan är det den stundade releasen - vem kommer eller vilka? Bandet bokat?

Det är lite andra praktiska saker kring boken och listan för recensionsex som ska skickas ut, och ja boken den ska komma till mig om två veckor. Gör den verkligen det?

Det razzlar till här och var och lika splittrad som jag känner mig. Lika splittrat skriver jag. Men på mitt skrivbord står skära tulpaner i blom och jag har satt på mig träningskläder för att bege mig iväg. Det är början på en skön fredag och att ladda inför tågresan imorgon till Jönköpings bokmässa Smålitt, och den kan verkligen bli hur som helst med tanke på väder och tågbanor.

Det är bara att hoppas att även SJ är i rörelse. Annars kanske det är dags för dem att göra som jag byta ut och göra om.

 

Ha en vacker helg och glöm inte: i det enkla bor det vackra!

Lotta