15. sep, 2018

Allt älska att skriva men aldrig riktigt hinna...och just around the corner...

Jag älskar att skriva och skapa,  men just nu i skrivande stund känns det som jag aldrig finner vare sig tid eller ro till att skriva.

 

Det är ett dilemma att man behöver synas och nå ut så mycket, att tiden på kammaren försvinner bort. Mina tankar har jag längs tågrälsen i min tysta kupé, där både vilan och nuet infinner sig tryggt och lugnt. Gott så!

Sedan är det olika uppdrag som kommer tätt inpå varandra. Då kanske du tänker varför gör du allt det där? 

Pengar är inte allt men det lugnar nerverna. Jag behöver göra allt det där för att få in en inkomst som är ytterst låg. Så enkelt är det.

Jag är högkänslig i min natur, och att stå en hel dag på ICA Maxi var den allra svåraste utmaningen för mig. Jag blev så yr av alla människor att jag fick sitta ner hela dagen. Mötet med människor är både berikande och utvecklande tänker jag.

I veckan kommer en ny härlig barnbok så fint illustrerad av Nils Pleje. Jag väntar ivrigt!

Jag hoppas lilla vitlöksmonstret blir lika omfamnad som Poppe har blivit genom åren.

Till sist så nalkas bokmässan i sin fullaste prakt av alla de olika genre av böcker.

Myllret av människor, sorlet och kaoset.

Jag är där mitt i bland oss alla. En prick, en punkt utritad på kartan. A04:43 heter jag visst!

I hörnet vid en utgång -just around the corner...

Hoppas jag träffar just dig. Kom förbi ät en chokladbit, bläddra i böcker och samtala med oss.

Du är mer än välkommen!

 

Just nu skjuter jag skrivande framför mig och det får vara så, men i högen ligger Poppe-planer och serien om Lo -planer och mycket jobb bakom varje projekt, men så här är det och detta krävs för att få leva sin fjärilsdröm och vara kreativ varje dag. Det är värt det även om det har sitt pris, men allt har sitt pris här i livet.

 

Njuter av böcker och nu ligger en ny liten hög på nattduksbordet. Jag ser en glimt av Vrålstark och skiträdd av Marie Göranzon som jag fick av Akademibokhandeln Löddeköpinge. Väldigt snällt av dem...Fin gest!

 

Sol till dig, ni och oss!

Lotta