17. apr, 2018

TILL DIG SOM VÄNTAR OCH DIG SOM HAR LÄST

Det blev en otroligt fin start för min bokserie om Lo. Bättre och större än jag någonsin hade kunnat ana. Fast så lade förlaget ner mitt upp i...En lång och tråkig historia. Det är då man måste försöka vända blad och samla ihop sig  för att orka att ta nya tag. 


Det gjorde jag under hela hösten och upparbetade kontakter med nya förlag. Jag fick napp på två och valde ett av dem, som sedan avstannade allt mitt i processen när det nästan var klart, så jag tog ett aktivt beslut för att få vila bättre i mig själv. Antingen lägger jag ner allt eller så startar jag ett eget förlag! Så välkommen lilla mimosa.

Så nu trycks boken äntligen, efter att ha gjort om hela omslaget, gjort en helt ny fil, ändrat i boken med ny text och ändrat i flikarna och text på omslaget och tagit bort så att den blir som ny igen. Det är ju samma berättelse, men den är putsad och nygjord och mitt eget verk nu med egna korrigeringar.

 Om tre veckor finns den igen, så varmt välkomna att förboka ett exemplar, så kommer boken signerad hem till dig.

 

Till alla ni som stöttar, läser och skriver till mig. Det är ni som gjort all skillnad så att jag har orkat fortsätta, för jag var nästan på väg att ge upp, men det är svårt att ge upp en serie och samtidigt få så fina omdömen som jag har fått hela tiden, och att bara avsluta mitt upp i allt det positiva vore så fel på något vis.

 

Varm kram och tack för att just du har stöttat mig! Det har gjort all skillnad.

Utan läsare är man ju ingenting som författare eller hur? Så tack och oändligt mycket tack!

 

Lotta