22. okt, 2017

Signering, föreläsningar och pop-up

Igår hade jag en fin dag i Helsingborg där jag signerade böcker. Tacksam åkte jag hem igen, med en fin salladsbok i min hand, som Akademibokhandeln Väla gav mig. En trevlig gest som jag blev mycket glad över.

 

I veckan ska jag återigen ha en pedagogisk sagostund med småbarnen vid Montessori Sälen, och till helgen signerar jag i Gbg på Linnégatan i butik Någorlunda leksaker hos Christer. Där har jag varit förut.

Jag skriver på tredje boken om Lo och hoppas komma vidare med skrivandet.

Snart drar föreläsningarna igång och jag känner stor tacksamhet över att jag får fortsätta utvecklas i mitt frilansande liv, och att människor är så rara och ger mig ständig feedback och återkoppling. Det betyder så mycket. Det gör stor skillnad!

Glöm inte skriva upp min härliga pop-up-dag på Sallys bazar den 9 dec. Då blir det julmys, fika och sagostund och fina Poppe produkter till juliga priser. 

Ha en alldeles underbar vecka och nu gäller det att njuta av höstens färgspektrum, för snart är träden kala och allt det blöta och fuktiga får åtminstone mig att längta till vårsolens lyster igen.

 

/Lotta