18. jan, 2017

En författares dag...

Bilden av en sömndrucken författare som går och dagdrömmer inför nästa bok, kanske inte alltid stämmer överens med verkligheten!

Jag arbetar mycket och kreativt och mer än tidigare som socialarbetare, men jag är friare, lättare och trivs bättre, även om det är tufft på många olika plan tänker jag.

Nu står jag inför en ny release och det är inte den första och förhoppningsvis inte den sista.

Jag vill alltid ge något till mina läsare. Jag gillar tanken med ge. Jag har det från mormor: att en sluten hand får ingenting tillbaks, medan en öppen hand oftast får det.

Mormor visade med handen och metaforen finns där inom mig.

Lokalen är bokad och snart dryck och snittar med. Böcker haglar in som randig konfetti  med böcker som bär på en historia. De ska ligga i en påse och påsarna kommer inte räcka, för snart är vi över 100 gäster; men jag har gjort mindre Poppepåsar som extra stöd. I påsarna kommer de finnas fina saker i också. Påsarna blir olika den här gången. Blandat hit och dit. 

Konstnärskort från en duktig konstnärinna med en orkidé på, rabatt från barndesign företag, pennor från In-ex allt för konsten och härliga handplockade böcker...

Jag lägger upp böcker av diverse slag här i bloggen, pinterest och vid Facebook och instagram.

Så är det andra små detaljer som ska till inför dagen D.

Det är allt som oftast svårt att hinna med allt och inget men också allt.

Jag känner stor tacksamhet för alla människor som följer, stöttar, peppar, poppar och säger: -Fortsätt framåt Lotta!

Det lilla ordet gör så stor skillnad varje dag tänker jag.

Det lilla ordet bär på mod, kraft, styrka och värme.

Det lilla ordet stöttar vid dagar när grådis faller över himlen. 

Så kära läsare, gäst och vän varmt välkommen den 3 mars att insupa ett glas rött och ät en god snitt och tittar på alster och njut av både personliga möten, musik, tal och böcker.

Få en bok signerad och låt samtal mötas, förenas och som skapar nya stigar att gå på och korsas för att upptäcka nya saker eller hitta möjligheter.

Tillsammans låter vi solen lysa in genom Kronhuset gamla bräckliga fönster, som bär på en mycket lång historia från förr.

 

Varmast!

Charlotta Lagerberg-Thunes 

Författare