23. jun, 2014

UTANFÖRSKAP-STIPENDIER

Barnboksförfatttaren Charlotta Lagerberg-Thunes får”utanförskaps-priset” från Skandias Idéer för livet som hon mottar vid Alfons kulturhus i Göteborg den 26 juni 2014.

Motivering;

”Vi är övertygade om att du kan göra skillnad. Inte bara i ditt projekt utan även som förebild. Med ett brinnande engagemang kan du förverkliga din idé och inspirera andra till att göra samma sak. Sverige behöver fler som dig. Sverige behöver fler Eldsjälar.”

 

Ja, så stod det i ett papper som jag var på god väg att slänga i papperskorgen. Ett reklambrev från Skandia tänkte jag enda tills jag såg motiveringen och jag började räkna nollor på stipendiet som tilldelats mig.

 

Tänk att någon/några förstår att jag brinner för dessa frågor. Att jag vill ut i förorten och dela med mig av värdegrundstunder för alla barn som lever i utanförskap och som lätt kan hamna i destruktiva miljöer eller utsättas för psykisk ohälsa.

 

Jag är så tacksam att få ett erkännande och glad förstås men jag har inte landat i känslan ännu, av att jag blev tilldelad ett sådant vackert pris.

Nu ska jag ladda för att ta emot pris och utföra en fin värdegrundstund för barnen på Alfons på torsdag.

 

Ett oändligt stort tack för att jag var en av dem som blev tilldelad ett sådant vackert pris!

ett oändligt...

TACK! Tackar! Tackar-tackar- Tusentack-Solskenstack- Tack så hemskt mycket. Hemskt mycket tack...Tacksamhetens tack och lov!

Får jag lov att bara säga det en allra sista gång TACK!

//Lotta