14. maj, 2014

ATT FÖLJA SITT HJÄRTA HELA VÄGEN HEM ...

Idag har jag bokat ett nytt event på min lokala ICA. Jag kommer att signera boken och även ha med mig lite barnböcker för den som önskar titta.

Imorgon är jag på Alfons kulturhus igen. Varmt välkomna alla fina barn!

En del böcker har kommit fram med post till Bromölla, Partille, Stockholm och Wien!

Nu ligger boken i flera personers händer och ska börja läsas, granskas, ifrågasättas, snubblas över, läggas ifrån sig och gillas eller ogillas och kanske glömmas bort eller minnas för evigt.

Min 78 -åriga släkting älskar mitt språk och kan inte släppa boken.

Min allra bästa killkompis (43 år) gillar också bokens språk och detaljer. Vi chattade och han började genast fråga mig om saker i boken. Det är svårt att läsa en bok av någon man känner väl. Jag får slå band på mig. Jag behöver inte nödvändigtvis svara. Jag vill inte svara.🙂hihi...

Min vän skrev också ett lysande citat till mig på FB som var följande,

"Författare är en människa som har svårare att skriva en andra människor."

De flesta författare har svårt att skriva eftersom de vet att det som de sätter på pränt skall läsas av den stora massan. Lite som skrivkramp!

Väntan från BTJ lektörsomdöme känns lång. Minns barnboksrecensionerna som blev mycket väl godkända och hur glad jag blev, att den som läst förstått innebörden med böckerna.

Hoppas på turen igen så klart. Det kostar på att leva sin dröm och följa sitt hjärta hela vägen hem. Det är med skräckblandad förtjusning och skrivkramp!

Läs gärna min recension av boken Appendix under boktips och läs gärna också recensionerna kring boken Bara för din skull.

Så här i skrivande stund önskar jag Er alla som lånat eller köpt boken att Ni får en härlig läsupplevelse, där Ni sveps in i karaktärerna och även om Ni inte mår månen, så hoppas jag Ni finner några stjärnor här och var i min bok...

Allt gott till Er och trevlig läsning!

 

Lotta