29. apr, 2014

EN LÄSARES TOLKNING HAR ALLTID NYA GLASÖGON PÅ SIG...

Idag kom Pontus bok Appendix. Ska bli intressant att läsa!

Nu finns e-boken till utlån på landets alla bibliotek och Bokus- kunderna har börjat läsa liksom de som väljer att låna på biblioteket.

I hallen ligger böcker som ska skickas för recensioner. Vardagsrummet är fullpackat med goodiebags. Dagen D börjar närma sig- Bokreleasen!

Premiärsnerverna trasslas runt som en liten garnboll i mig. Inget att göra åt! Jag försöker säga mitt mantra Hakuna Matata men det är svårt, ytterst svårt...

Böckerna är beställda och to do- listan börjar lätta...

Imorgon Valborg en alldeles speciell dag för mig!...

Vitsipporna förgyller gräsmattorna som stjärnor. Solen värmer gott och knopparna spricker ut i färg. Det är som en enda stor omfamning eller som i boken, där jag beskriver våren i Göteborg så här,

 (Jag citerar från min egen bok Bara för din skull,)

"...Snön smälter bort som trögflytande honung. Samtidigt som första vårtecknet uppenbarar sig. Prunkande vårblommor i gult och blått ligger som täta mattor över gräset på kullarna.

  Känns göteborgskt på något vis. Den där go och glad känslan har uppenbarat sig och omfamnar med glädje.

  Staden glimtar till i ögonvrån på de allra flesta. Rimfrosten äntligen borta och nu nalkas det vår. Det gråsvarta skimret ser man mindre av. Små längtansfulla ljusstrimmor kommer kittlandes förbi genom fönstret som länge varit stängt och omslutet. En förkärlek, rik på gudomlig väldoftande vår lämnar energi efter sig och inger hopp."

 

Kära läsare trevlig läsning och njut av vårlighet!

Lotta