BOKDRÖMMAR- FÖLJ MIN RESA DÄR ORD MÖTER SKRIFT OCH DÄR DRÖM BLIR TILL VERKLIGHET

14. dec, 2017

En glimt av Orkidébarnet igen i tidningen Junia...så roligt!

https://issuu.com/junia/docs/junia_6_2017

Jag längtar efter ledighet och att få läsa böcker. Jag har vare sig läst böcker eller skrivit i höst.

Det blev en otroligt intensiv höst. Kloster förlag lade ner förlaget mitt upp i min bokrelease av Fjärilsdrömmar, och jag har fortsatt att signera under hösten med avslutning nu på lördag den 16 dec i Akademibokhandeln Varberg, och det var ju faktiskt en av de första butikerna som jag besökte på min turné i våras.

Jag har mött så otroligt många människor och möten som både lärt mig saker och varit berikande.

Jag kommer också möta barnen vid Alfons Åbergs kulturhus den 22 dec och sedan är det ledigt.

I vår kommer jag ha författarsamtal och föreläsningar och hoppas så klart på Poppestunder med barnen vid skolor och förskolor.

Ett oändligt tack till alla bokhandlare där ute, som tagit emot mig med öppna armar och tack till Kvarnbyn som ordnat så fin julmarknad och tack för härliga föreläsningar och läsarbrev. Tack för fina pressklipp, podd-intervjuer och recensioner av boken Orkidébarnet. Det värmer mitt hjärta!

 

Jag återkommer mer om våren och hoppas det snart löst sig med serien om Lo och fortsättningen kring det. Håll utkik!

Tills dess önskar jag dig, ni och oss en varm och fröjdefull jul och ett riktigt gott glimrande nytt år!

 

Charlotta

Författare

19. nov, 2017

Nu har jag haft härliga och intensiva dagar i Stockholm med föreläsning och signering samt sagostund med Poppe ute i Enskede.


Snart bär det iväg på nya signeringar och föreläsning med Orkidébarnet vid en folkhögskola.

 

Spännande utmaningar men också slitigt så jag hoppas det ska ge mer utdelning.

 

Jag är också så glad och tacksam för fina läsarbrev från personer som läst boken och lyssnat på poddar med mig. Det värmer mitt hjärta.

 

Allt gott!

 

Lotta

10. nov, 2017

Full rulle och den här lilla boken kommer jag läsa ur den 9 dec.

8. nov, 2017

Nu var första föreläsningen klar. Jag behöver alltid mer tid. Det blir många frågor och så spinner man iväg liksom skenar iväg.

Så trevliga omdömen jag fick. TACK och tacksam...


Så glad för fina omdömen. Det är pirrigt och jobbigt varje gång men jag lär mig för varje gång så mycket från andra människor och de sägs att övning ger färdighet. Vi får hoppas på det.

 

Laddar för nästa föreläsning i Stockholm vid bokhandel Vattumannen och hoppas den blir lika fin.

Kanske vi ses då.


Allt gott!


Charlotta

22. okt, 2017

Igår hade jag en fin dag i Helsingborg där jag signerade böcker. Tacksam åkte jag hem igen, med en fin salladsbok i min hand, som Akademibokhandeln Väla gav mig. En trevlig gest som jag blev mycket glad över.

 

I veckan ska jag återigen ha en pedagogisk sagostund med småbarnen vid Montessori Sälen, och till helgen signerar jag i Gbg på Linnégatan i butik Någorlunda leksaker hos Christer. Där har jag varit förut.

Jag skriver på tredje boken om Lo och hoppas komma vidare med skrivandet.

Snart drar föreläsningarna igång och jag känner stor tacksamhet över att jag får fortsätta utvecklas i mitt frilansande liv, och att människor är så rara och ger mig ständig feedback och återkoppling. Det betyder så mycket. Det gör stor skillnad!

Glöm inte skriva upp min härliga pop-up-dag på Sallys bazar den 9 dec. Då blir det julmys, fika och sagostund och fina Poppe produkter till juliga priser. 

Ha en alldeles underbar vecka och nu gäller det att njuta av höstens färgspektrum, för snart är träden kala och allt det blöta och fuktiga får åtminstone mig att längta till vårsolens lyster igen.

 

/Lotta