BOKDRÖMMAR- FÖLJ MIN RESA DÄR ORD MÖTER SKRIFT OCH DÄR DRÖM BLIR TILL VERKLIGHET

13. aug, 2017

Kontaktannons! Sprid gärna!

 

Se hit! Bokförlag med stora muskler sökes!

Vill ni samarbeta med driven författare med stora drömmar och en påbörjad bokserie som fått fina omdömen. Författaren söker träffsäker redaktör och ett förlag med stort hjärta hos författaren och som håller vad de lovat.

Kontakta eller ring mig snarast:  0763 18 76 48

lottalagerberg@hotmail.com

 

Charlotta Lagerberg-Thunes

www.charlottalagerbergthunes.se

 

Författare

13. aug, 2017

Kära vänner, läsare, kunder, supporters och släkt!

 

Jag hade en stor önskan om att vila i sommar efter en väldigt intensiv vår, med släpp av både Poppes lärarhandledning och en ny romanserie med start med boken Orkidébarnet. Förlaget gav mig inte den möjligheten p g a tidsbrist.

 

I sommar har jag tvingats avbryta semestern vid tre tillfällen, dels för att korrigera texten vid två tillfällen till boken Fjärilsdrömmar, samt varit på en härlig tre –dagars signering med Orkidébarnet i Halland.

 

Jag gjorde sista korrigeringen för Fjärilsdrömmar i början på augusti och skulle trycka boken nästkommande vecka (allt enligt avtal med Kloster förlag.)

 

När jag skickar en beställning till Kloster förlag på de böcker jag hade tänkt ha på releasen i Palmhuset den 9 september får jag ett opersonligt mejl tillbaka, där Kloster förlag skriver att förlaget läggs ner på omedelbar verkan, inställt bokmässa, inget boktryck bekostas av Fjärilsdrömmar, men min bok Orkidébarnet ska fortsätta säljas med förtjänst till Kloster förlag t o m 31 okt.

 

Jag är inte ensam utan fler är drabbade bland mina andra författarkollegor vid Kloster förlag. Vi har bokade releaser, uppdrag, förväntningar och jobb som inte kan slutföras.

 

Jag har bekostat både hotellnätter, tågresor, tid och marknadsföring väldigt mycket och arbetat hårt. Man får inga förskottspengar på små förlag och det är okej. Jag har stått för all marknadsföring och det är också okej. Fast det är inte okej att rycka undan mattan en månad före en release, där jag köpt in saker och investerat både tid och pengar.

 

Jag kommer trots allt att ha en bok-dag i Palmhuset den 9 sep kl:13-15 för den som vill komma och fika.

Syftet är att de människor jag har träffat under våren kan komma att dyka upp från närliggande städer. Jag har inte deras namn, men skulle någon åka långt för att köpa en signerad Fjärilsdröm förgäves och jag inte vore där, skulle jag bli oerhört ledsen.

Jag tänker bjuda på fika till de som vill komma.

Hålla mitt tal och berätta om Fjärilsdrömmar och kanske läsa något ur den.

Jag kanske får signera några Orkidébarnet böcker och en och annan Poppe-bok, samt visa upp det nya läckra Poppe-mössorna. Jag har skapat vackra bokmärken och konstkort för Fjärilsdrömmar.

 Man kan också skriva upp sitt namn eller mejl för vidare intresse kring bokserien och för eventuella framtida köp av serien.

 

Jag tänker att det är en härlig atmosfär och lugn miljö och eftersom jag ändå får betala för tiden där, så gör vi något bra av dagen tillsammans. Jag gräver lite där jag står tänker jag.

 

Med hopp om att min bok Fjärilsdrömmar blir tryckt någon annan gång vid ett annat förlag och att min bokserie fortskrider i annan regi framöver bestämmer jag mig för att tänka positivt och fortsätta vandra vägen framåt.

 

Tack alla ni som stöttar, skriver, läser, kommer på releaser och signeringar, återkopplar, betygsätter, följer och uppskattar mina böcker.

Tack tusenfalt!

 

Det känns både sorgesamt och ledsamt, men Orkidébarnet finns och jag är på gång med mycket trevligt saker som t e x Poppes barnteater och nya signeringar för Orkidébarnet. Så ha lite tålamod. Serien om Lo kommer att fortsätta var så säkra! Det är vad jag hoppas!

 

 

Varma hälsningar


Charlotta Lagerberg-Thunes

Författare

 

 

Psst! Varmt välkomna på bok-dag i Palmhuset den 9 sep 13-15 med boken Orkidébarnet och Popcornmannen Poppes koncept!

 

 

6. aug, 2017

Tack Varberg, Halmstad och Falkenberg för fantastiska dagar med möten, samtal, reflektioner och bokförsäljning!

 

Jag är så glad och tacksam för att jag återigen fick signera böcker men också för alla dessa värdefulla möten och samtal som tillför mening och reflektion.

 

Nu är det dags att vila igen men härliga dagar med varma ord, bra samtal och trevliga butiker med snäll personal som tog hand om mig.

 

Allt gott därute!

 

Lotta

22. jul, 2017

En märklig känsla infinner sig när man står på ICA och ser sig själv i tidningen Må bra!

Inte konstigt att det känns så. Högst naturligt tänker jag.

Sommarens signeringar är klara och det blir 3 aug Varberg, 4 aug Halmstad och slutligen 5 aug Falkenberg. Varmt välkomna!

Efter sommar och semester drar hösten igång igen med både Poppe min barnboksfigur som återigen ska gästa Alfons Åbergs kulturhus.

Den nya boken Fjärilsdrömmar kommer i tryck med en härlig release i vackra Palmhuset i Göteborg i början på september, för att snart tas vid av både signeringar och bokmässan.

Jag är starkt emot att Nya tider får medverka vid Bokmässan men jag kommer att vara där och göra mitt bästa för att ignorera. Jag förstår faktiskt inte alls varför det ska medverka.

I mitt inlägg här vill jag också tacka dig och ni som kommit på vårens signeringar, releaser, skickat mejl och tummat och delat med er om Orkidébarnet. Det gör väldigt stor skillnad för mig.Alla dessa ständiga gnagande tvivel får en stunds vila.

Så tack!

Ha en underbar sommar och njut av både hängmattan, sommar i P1 och en god bok.

Jag läser klart Vindens skugga och eftersom jag har ständigt läser tre böcker samtidigt, är det alltid någon som haltar.

 

Varm hälsning med hopp om vila till dig, ni och oss!

Så kanske vi ses under hösten! Vad vet jag.

 

/Lotta

 

22. jul, 2017

Tack alla som delar, sprider och stöttar...

Det gör mig varmglad i kroppen min.